Wat doet Vincent Velthuijs voor u?

Vincent heeft veel ervaring opgedaan als project coördinator en projectleider bij diverse technische projecten, naast zijn recente werkervaring als inspecteur/rapporteur van civiele objecten. Door zijn communicatieve vaardigheden en ervaring van werkvloer tot directie, weet Vincent heel goed de verbinding te leggen tussen de verschillende lagen bínnen het bedrijf alsook met externe partijen. Hij gaat voor een strakke organisatie, communiceert duidelijk, en zorgt voor een eenvoudige, doch gestructureerde documentatie, zodat er later iets is om op terug te vallen.

Daarmee heeft Vincent bewezen projecten effectief en efficiënt te laten verlopen.

Met zijn ervaringen in grote (staal)bouwprojecten in Olie & Gas, Tank Terminals, Bruggenbouw, Windenergie en in Civiele Techniek (Inspecties), is Vincent goed inzetbaar als bv. projectleider, project coördinator, werkvoorbereider of inspecteur, waarbij zijn inzichten in de interne bedrijfsprocessen mede tot optimalisatie leiden.

Kenmerkend is zijn gedrevenheid, enthousiasme, leergierigheid en aanpassingsvermogen waarmee hij ook in een voor hem nieuw vakgebied snel van toegevoegde waarde voor uw bedrijf zal zijn. Denk bv aan RailInfra, Civiele Wegenbouw, Machinebouw, Offshore & Maritiem, etc.